Вступникам ХНУВС 2024 року!
header photo

З 01 листопада 2023 року відкрито портал osvita.np.gov.ua для подання Анкети кандидата на навчання у заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських.

До уваги майбутніх вступників!
header photo

17 квітня 2024 року о 14.00 для майбутніх абітурієнтів, а також усіх охочих відбудеться онлайн-зустріч із представниками ХНУВС щодо особливостей вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році.

Заняття з тактичної підготовки
header photo

Для слухачів первинної професійної підготовки за спеціалізацією «Спеціальна поліція», кваліфікація «поліцейський підрозділів забезпечення», які проходять навчання в інституті післядипломної освіти ХНУВС, проводяться бінарні заняття з тактичної підготовки.

Співпраця Автошколи ХНУВС з громадською організацією з Чернівеччини
header photo

Діяльність Автошколи для осіб з інвалідністю ХНУВС під час робочої зустрічі обговорили її керівник Олександр Марунчак і представник ГО «Вашківецька Черемшина» м. Вашківці Чернівецької області Іван Шевчук. Йшлось про особливості проходження теоретичного і практичного курсу навчання для учасників бойових дій, що зазнали поранення.

Бінарне заняття з дисципліни «Юридичне документознавство»
header photo

Завідувачка архівного сектору відділу режиму та технічного захисту інформації ГУНП у Сумській області Олена Герасимець спільно з доценткою кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Ганною Довгополовою провели бінарне заняття для курсантів 1 курсу на тему «Організація роботи з документами в правоохоронній сфері».

Допомога Збройним Силам України
header photo

Ректор університету, генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко від колективу Харківського національного університету внутрішніх справ вкотре передав захисникам гуманітарну допомогу. Військові, які тримають оборону на передовій, отримають маскувальні сітки, окопні свічки, теплі ковдри, продукти харчування і засоби особистої гігієни.

Консультативні зустрічі для жителів територіальних громад Вінницької області тривають
header photo

Чергова консультативна зустріч відбулась за темою «Затвердження виготовлених проєктів землеустрою для особистого селянського господарства в межах та за межами населених пунктів». Захід пройшов завдяки взаємодії відділення Юридичної клініки ХНУВС у м. Вінниці з Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування та Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області.

Світла пам'ять!
header photo

16 квітня 2024 року пішов з життя підполковник міліції Юрій Анатолійович Скляров, людина, яка багато років свого життя віддала роботі у Харківському національному університету внутрішніх справ. З березня 1984 року він очолював фінансове відділення Харківської спеціальної школи удосконалення начальницького складу міліції МВС СРСР, з 1995 по 2002 рік – фінансово-економічне відділення фінансово-економічного відділу університету, а з 2002 по 2005 рік – перебував на посаді помічника ректора з організаційної роботи відділу організаційної, аналітичної роботи, міжнародних та міжвузівських зв'язків Національного університету внутрішніх справ.

Грамота за вагомий внесок у популяризацію художнього слова
header photo

Доцентка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін факультету № 6, кандидатка філологічних наук Наталія Кобилко нагороджена Грамотою від Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України за вагомий внесок у популяризацію художнього слова, української культури та історії.

Учасниця Школи наукового лідерства пройшла вебінар з академічної доброчесності
header photo

Студентка 1 курсу факультету № 6 Анастасія Стріляна успішно пройшла навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», організатором якого виступив національний університет «Запорізька політехніка».

Новини...

Гвардія наступу

Герої МВС: місце пошани й вдячності

Харківщина  незламна (відеопроєкт)

Курси з підготовки водіїв транспортних засобів категорії «В» для осіб з інвалідністю

Дружня підтримка

Новини МВС України

Освітньо-науковий портал МВС України

Новини МОН України

Центр  психологічного здоров'я ХНУВС

Інформація про CEPOL

Спорт для вісх

Повідомити про корупцію

ОГОЛОШЕННЯ

Нові реквізити Харківського національного університету внутрішніх справ для оплати освітніх послуг та проживання у гуртожитку

splitsplitsplit

15 квітня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться ХХV Міжнародна студентська науково-практична конференція іноземними мовами «Міжнародний досвід захисту національних інтересів країни підрозділами безпеки і оборони в умовах воєнного стану» в онлайн-режимі

splitsplitsplit

19 квітня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Злочинність і протидія їй в умовах війни та у повоєнній перспективі: міждисциплінарна панорама" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

26 квітня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Особистість, суспільство, війна" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

26 квітня 2024 року на базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться онлайн XІV Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти «Питання сучасної науки і права»

splitsplitsplit

Кафедра цивільно-правових дисциплін факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ запрошує Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Цифрова трансформація прав: ЄС та Україна», що проводиться в рамках реалізації проекту Модуль Жана Моне «Цифрова трансформація прав: досвід ЄС».

splitsplitsplit

16 травня 2024 року в Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Авіація, промисловість, суспільство» в онлайн-режимі

splitsplitsplit

23 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

24 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться науково-практична конференція "Проблеми цивільного права та процесу" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

24 травня 2024 року на базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться в онлайн-режимі XV Міжнародна науково-практична конференція «Правова наука і державотворення в Україні у контексті інтеграційних процесів»

splitsplitsplit

31 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться IX Міжнародна науково-практична конференція "Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

Телефон гарячої лінії

Вінницького Управління Департаменту внутрішньої безпеки

Національної поліції України

(068) 841-81-73.

splitsplitsplit

МАЙБУТНІМ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ!

Розпочата електронна реєстрація кандидатів з числа цивільних осіб, що бажають навчатися у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, за кошти державного бюджету.

splitsplitsplit

Оголошення

До уваги здобувачів вищої освіти: студентів, магістрів, аспірантів ХНУВС

splitsplitsplit

Здобувачам освіти та працівникам ХНУВС!

Для отримання психологічної допомоги та підтримки рекомендовано звертатись до психологічної служби університету на електронну адресу відділення психологічного забезпечення: [email protected]. Консультації проходитимуть очно та онлайн. 

splitsplitsplit