Вступникам ХНУВС 2024 року!
header photo

З 01 листопада 2023 року відкрито портал osvita.np.gov.ua для подання Анкети кандидата на навчання у заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських.

До уваги майбутніх вступників!
header photo

24 квітня 2024 року о 14.00 для майбутніх абітурієнтів, а також усіх охочих відбудеться онлайн-зустріч із представниками ХНУВС щодо особливостей вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році.

Бінарне заняття з дисципліни «Теорія держави та права»
header photo

Начальник сектору прав людини Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області, майор поліції Віталій Кавкало разом із доцентом кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 Віктором Лазарєвим провели бінарне заняття на тему «Правовий статус людини і громадянина».

ХНУВС у десятці найпопулярніших українських університетів на YouTube
header photo

UniRank опублікував рейтинг найпопулярніших українських університетів на YouTube каналі (актуальність даних – квітень 2024 року). Найбільш популярні університетські YouTube канали визначалися за кількістю підписників і переглядів відео.

Участь у курсі з питань громадського впливу на діяльність влади
header photo

Представники факультету № 1 – актив курсантської ради та учасники Школи наукового лідерства пройшли курс за темою «Громадський контроль влади: як змінювати на краще життя своєї громади», який був представлений у форматі проходження симулятора на національній едьютейнмент освітній платформі актуальних знань і навичок «Дія.Освіта».

Робота наукового гуртка кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства
header photo

Члени наукового гуртка долучилися до циклу лекцій з курсу «Європейські правові цінності: досвід для України у сфері кримінального провадження» науково-педагогічних працівників Інституту права Львівського державного університету внутрішніх справ у межах Всеукраїнського освітнього проєкту «Незламні правничі школи України».

Маскувальні сітки для наших захисників
header photo

До Міжнародного дня вдячності волонтерам студенти першого курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Катерина Красій, Віталій Кийков і Гліб Курдес допомагали плести маскувальні сітки волонтерському центру «Моторний вулик». Цього разу молодь разом із волонтерами виготовили маскувальну сітку розміром 4х6 метрів.

23 квітня – Всесвітній день книги та авторського права
header photo

Сучасне життя неможливо уявити без книги – скарбниці слова, думки та історії. Саме з книг ми дізнаємося про минуле, вивчаємо сьогодення та поринаємо у захоплюючу подорож в опануванні нових знань, вмінь і навичок. Книги – це джерело мудрості, натхнення та розвитку творчого і розумового потенціалу особистості.

Волонтерська допомога центру утримання тварин
header photo

Провідна наукова співробітниця науково-дослідної лабораторії з проблем психологічного забезпечення правоохоронної діяльності, капітан поліції Євгенія Гладкова разом із командою Благодійного фонду «Долоньки миру» передали корм для тварин Харківському міському центру утримання тварин і жителям міста, які прихистили втрачених або покинутих тварин. Така допомога – це тепло та надія для них. Не залишаймося байдужими.

Підвищення кваліфікації з питань забезпечення академічної доброчесності
header photo

Науково-педагогічні працівники кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 на чолі із завідувачем кафедри, доктором юридичних наук, професором Юрієм Орловим пройшли онлайн-курс для викладачів з актуальних питань забезпечення академічної доброчесності в діяльності закладів вищої освіти на платформі Prometheus.

Новини...

Гвардія наступу

Герої МВС: місце пошани й вдячності

Харківщина  незламна (відеопроєкт)

Курси з підготовки водіїв транспортних засобів категорії «В» для осіб з інвалідністю

Дружня підтримка

Новини МВС України

Освітньо-науковий портал МВС України

Новини МОН України

Центр  психологічного здоров'я ХНУВС

Інформація про CEPOL

Спорт для вісх

Повідомити про корупцію

ОГОЛОШЕННЯ

21 червня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція "Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

27 червня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться IV науково-практична конференція "Проблеми сучасної поліцеїстики" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

Нові реквізити Харківського національного університету внутрішніх справ для оплати освітніх послуг та проживання у гуртожитку

splitsplitsplit

26 квітня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Особистість, суспільство, війна" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

26 квітня 2024 року на базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться онлайн XІV Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти «Питання сучасної науки і права»

splitsplitsplit

Кафедра цивільно-правових дисциплін факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ запрошує Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Цифрова трансформація прав: ЄС та Україна», що проводиться в рамках реалізації проекту Модуль Жана Моне «Цифрова трансформація прав: досвід ЄС».

splitsplitsplit

16 травня 2024 року в Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Авіація, промисловість, суспільство» в онлайн-режимі

splitsplitsplit

23 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

24 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться науково-практична конференція "Проблеми цивільного права та процесу" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

24 травня 2024 року на базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться в онлайн-режимі XV Міжнародна науково-практична конференція «Правова наука і державотворення в Україні у контексті інтеграційних процесів»

splitsplitsplit

31 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться IX Міжнародна науково-практична конференція "Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

Телефон гарячої лінії

Вінницького Управління Департаменту внутрішньої безпеки

Національної поліції України

(068) 841-81-73.

splitsplitsplit

МАЙБУТНІМ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ!

Розпочата електронна реєстрація кандидатів з числа цивільних осіб, що бажають навчатися у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, за кошти державного бюджету.

splitsplitsplit

Оголошення

До уваги здобувачів вищої освіти: студентів, магістрів, аспірантів ХНУВС

splitsplitsplit

Здобувачам освіти та працівникам ХНУВС!

Для отримання психологічної допомоги та підтримки рекомендовано звертатись до психологічної служби університету на електронну адресу відділення психологічного забезпечення: [email protected]. Консультації проходитимуть очно та онлайн. 

splitsplitsplit