Вступникам ХНУВС 2024 року!
header photo

З 01 листопада 2023 року відкрито портал osvita.np.gov.ua для подання Анкети кандидата на навчання у заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських.

До уваги майбутніх вступників!
header photo

03 квітня 2024 року о 14.00 для майбутніх абітурієнтів, а також усіх охочих відбудеться онлайн-зустріч із представниками ХНУВС щодо особливостей вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році.

Відбудеться олімпіада «Кібердослідник»
header photo

08–14 квітня 2024 року для учнів і випускників закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти України відбудеться олімпіада «Кібердослідник». Її проводить факультет № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ (кафедра кібербезпеки та DATA-технологій) за сприяння факультету № 4. 

Відбулося чергове заняття Школи наукового лідерства ХНУВС
header photo

Факультативне заняття, яке провів працівник відділу соціально-гуманітарної роботи Андрій Прохоров, пройшло за участі курсантів, студентів, слухачів магістратури, аспірантури та ад'юнктури. Андрій Прохоров розповів про понад сторічну історію відколи розпочалася підготовка охоронців правопорядку на харківській землі.

Опанування тактики зупинки транспортного засобу
header photo

Для слухачів первинної професійної підготовки, які навчаються за спеціалізацією «Спеціальна поліція», в інституті післядипломної освіти ХНУВС проведено чергове бінарне заняття з тактичної підготовки. Викладач циклу спеціальних дисциплін Олександр Мартиненко та інспектори Управління патрульної поліції в Харківській області Рушан Джавід-огли Агаєв та Антон Брусєнцев розглянули тему «Тактика зупинення транспортного засобу з різними ступенями ризику».

Робоча зустріч зі студентами перед ЄДКІ
header photo

Декан факультету № 6 Оксана Брусакова, гарант освітньої програми Віталій Носов, завідувач кафедри кібербезпеки та DATA-технологій Юрій Гнусов і викладачі кафедри провели онлайн-зустріч зі студентами спеціальності 125 «Кібербезпека та захист інформації».

Творчість об’єднує
header photo

Вокальний ансамбль Харківського національного університету внутрішніх справ продемонстрував свої таланти під час проведення вечора творчості відділу молодіжної політики Вінницької міської ради у креативному просторі «Артинов». Тут зустрілися молоді й талановиті представники закладів вищої освіти Вінниці.

Складання цифрового іспиту з англійської мови – тема вебінару
header photo

Завідувачка кафедри іноземних мов факультету № 4 ХНУВС Олена Статівка, доценти цієї ж кафедри Олег Гончарук, Валентина Кочина, Валентина Почуєва, старші викладачі Артем Білoусов і Лариса Сазанова взяли участь у Міжнародному онлайн-вебінарі «Everything you want to know about Cambridge English Qualifications Digital Panel Q & A discussion».

Питання волонтерства під час війни стали темою бінарного заняття
header photo

Волонтерка благодійної організації «Захисти Хмельниччину» Ірина Малахова взяла участь у проведенні бінарного заняття для курсантів 1 курсу факультету № 1 на тему «Волонтерство під час війни» у межах викладання навчальної дисципліни «Судові та правоохоронні органи України». Заняття відбулося в режимі онлайн-конференції.

Співпраця Автошколи ХНУВС з ветеранським хабом триває
header photo

Керівник Автошколи для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Марунчак разом із начальницею відділу з питань ветеранської політики Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Наталією Похольчук обговорили плани подальшої співпраці Автошколи із керівництвом і представниками структурних підрозділів Кам’янець-Подільської районної та місцевої влади.

Новини...

Гвардія наступу

Герої МВС: місце пошани й вдячності

Харківщина  незламна (відеопроєкт)

Курси з підготовки водіїв транспортних засобів категорії «В» для осіб з інвалідністю

Дружня підтримка

Новини МВС України

Освітньо-науковий портал МВС України

Новини МОН України

Центр  психологічного здоров'я ХНУВС

Інформація про CEPOL

Спорт для вісх

Повідомити про корупцію

ОГОЛОШЕННЯ

23 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

Нові реквізити Харківського національного університету внутрішніх справ для оплати освітніх послуг та проживання у гуртожитку

splitsplitsplit

29 березня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція "Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

15 квітня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться ХХV Міжнародна студентська науково-практична конференція іноземними мовами «Міжнародний досвід захисту національних інтересів країни підрозділами безпеки і оборони в умовах воєнного стану» в онлайн-режимі

splitsplitsplit

19 квітня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Злочинність і протидія їй в умовах війни та у повоєнній перспективі: міждисциплінарна панорама" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

26 квітня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Особистість, суспільство, війна" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

26 квітня 2024 року на базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться онлайн XІV Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти «Питання сучасної науки і права»

splitsplitsplit

16 травня 2024 року в Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Авіація, промисловість, суспільство» в онлайн-режимі

splitsplitsplit

24 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться науково-практична конференція "Проблеми цивільного права та процесу" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

24 травня 2024 року на базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться в онлайн-режимі XV Міжнародна науково-практична конференція «Правова наука і державотворення в Україні у контексті інтеграційних процесів»

splitsplitsplit

31 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться IX Міжнародна науково-практична конференція "Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

Телефон гарячої лінії

Вінницького Управління Департаменту внутрішньої безпеки

Національної поліції України

(068) 841-81-73.

splitsplitsplit

МАЙБУТНІМ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ!

Розпочата електронна реєстрація кандидатів з числа цивільних осіб, що бажають навчатися у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, за кошти державного бюджету.

splitsplitsplit

Оголошення

До уваги здобувачів вищої освіти: студентів, магістрів, аспірантів ХНУВС

splitsplitsplit

Здобувачам освіти та працівникам ХНУВС!

Для отримання психологічної допомоги та підтримки рекомендовано звертатись до психологічної служби університету на електронну адресу відділення психологічного забезпечення: [email protected]. Консультації проходитимуть очно та онлайн. 

splitsplitsplit